Київсько-Житомирська Дієцезія

Звіт зустрічі оргкомітету #3

1 хв
читати

Звіт зустрічі оргкомітету #3

вт, 16/02/2016 - 00:41
Опубліковане: ДДМ 2016
0 коментарів

Третю зустріч оргкомітету почали з короткого звіту про зроблену і незроблену роботу від попереднього понеділка, о. Вальдемар розповів, що скористався нагодою деканальної зустрічі священиків, де мав можливість спілкуваня з усіма отцями Житомирського деканату. Плодом переговорів є те, що тепер в числі організаторів є і о.Вадим, душпастир з парафії св. Вацлава, (Крошня :). Також головний організатор домовився з настоятелями, щоб цього року провести зустрічі по більших парафіях Житомира. Отож це перша новинка ДДМ, деякі пункти програми будуть проходити у чотирьох храмах:

 - парафія Божого Милосердя (Мальованка - “М”)
- парафія св. Вацлава (Крошня - “В”)
- парафія св. Яна з Дуклі (семінарійний -“Я”)
- парафія св. Софії (катедра - “С”)

 
Далі розпочалися довгі дебати про програму, особливо щодо суботи. Оскільки цьогоріч усі роздуми скероваані до теми Милосердя - зійшлися на думці організувати в суботу велику програму теоретичного та практичного курсу милосердя, вчитимось грамотно використовувати нагоди для добрих вчинків. Спеціальні тематичні майстер класи та "екскурс time" у місто — створять культурну, розважальну та пізнавальну частину дня. Що це і як це трохи згодом.

Додамо, що у роботі вже макет пісенника, банерів, редагування текстів, замовлення подарунків-несподіванок, вишкіл порядкових, організаційні зустрічі молоді в парафіях, постановка номерів, розучування партитур, гарячі репетиції і палка молитва про все це .

І - майже найголовніше :)- о. Валентин вже замовив обід!

Наразі все, чекайте наступного звіту за тиждень.