Київсько-Житомирська Дієцезія

Християнський флешмоб на ДДМ

1 хв
читати

Християнський флешмоб на ДДМ

пн, 02/03/2015 - 16:35
Опубліковане: ДДМ 2015
0 коментарів

Слава Ісусу Христу!

Шановні християни-мобери, щиро дякуємо вам за активну участь у попередньому флешмобі "Святе письмо". Майже рік тому, приймаючи участь у цій акції на Соборній площі м. Житомира, ми разом засвідчили свою приналежність до Христової Церкви. І незважаючи на мокру та прохолодну погоду, молодь ДДМ заполонила увесь сквер і сміливо проголошувала "... Любіть ворогів ваших!".  (Відео)

З огляду на те, що ця акція пройшла успішно і масово, організаційний комітет вирішив провести флешмоб і цього року! До вашої уваги сценарій акції додаємо нижче.

Флешмоб «Блаженні чисті серцем»

Місце: м. Житомир, сквер на Соборній площі (біля фонтану).

Дата: 28 березня 2015 року

Час початку: 14.15

Ідея: Євангелізація.

Форма одягу: по-християнськи довільна (без бейджів!)

 

Хід акції (сценарій):

1.     Починаючи з 14.00 у сквері Соборному збираються мобери. Кожен розміщується у будь-якому місці скверу (на лавці, бордюрі, біля фонтану і т.п.). Спілкуються у малих групах (2-3 особи), прогулюються, займаються своїми справами.

 

2.      О 14:15 за електронним годинником «Рудь», особа-«маяк» починає пускати мильні бульбашки. Це сигнал для початку флешмобу.

 

3.     Кульмінація: одразу за сигналом «маяка» присідаємо і починаємо малювати на асфальті. Малюємо серце білою крейдою.  Розмір і стиль малюнку кожен обирає собі сам. Дозволяється малювати по-одному, або ж організувати (заздалегідь домовитися про це) групу, що малює одне велике серце.

·        Якщо хтось запланує собі малювати маленьке серце і подумає, що якщо залишиться час, то зможу намалювати ще маленьких сердечок; то відносно цього є обмеження: «Одна особа залишає по собі одне серце», немає різниці чи велике чи маленьке.  

·        Малюнок повинен бути лише білим кольором. У часі проведення ДДМ крейда буде роздаватися усім учасникам Дня Молоді. Але якщо ти хочеш перестрахуватися, то можеш взяти білу крейду з собою з дому.

·        Виконуй малюнок без розмов, пояснень перехожим і смішок!

·        Ще одне дисциплінарне прохання: малюй лише на горизонтальній поверхні – тротуарній плитці  (сквер викладено плиткою). Не замальовуй лавки, дерева, гранітні бордюри фонтану та квітників, смітники, пам’ятник.

·        І останнє, прошу обгортку від крейди не залишай серед скверу, а викинь у смітник, або ж поклади до своєї кишені!

 

4.     О 14:20 – завершення флешмобу. Усі разом тричі вигукуємо гасло:

Лідер – «Блаженні – …»

Всі – «… чисті серцем!»

 

5.     По закінченні флешмобу всі учасники швидко залишають місце акції. Бажано розійтись у різних напрямках.

 

Сигнал для початку: о 14:15 за годинник «Рудь» особа-«маяк» пускає мильні бульбашки;

Сигнал для завершення: Гасло «Блаженні чисті серцем».

Особа-"маяк": дитина у білому шарфі з мильними бульбашками.

 

Прошу ще раз пригадай собі правила флешмобу, про всяк випадок! ;)

Зустрінемося на флешмобі!

Організаційний комітет