Київсько-Житомирська Дієцезія

Що отримають учасники Світового Дня молоді у наплічнику?

1 хв
читати

Що отримають учасники Світового Дня молоді у наплічнику?

пн, 28/03/2011 - 20:45
Опубліковане: ДДМ 2011
0 коментарів

Приготування до зустрічі молоді в розпалі

рюкзак

 

Мадрид, 14 лютого 2011. Минулого року Папа отримав офіційну кепку СДМ. Цього року йому дістався ще один типовий аксесуар Світового Дня Молоді – офіційний наплічник СДМ. Святіший Отець став першим, хто отримав наплічник – подарунок від архиєпископа Мадрида, кардинала Антоніо Марія Руко Варела.

За шість місяців до Світового Дня Молоді у Мадриді був продемонстрований ще один символ СДМ. Наплічник, який подарували Папі, був розроблений спеціально для цієї події.

 

Аксесуари всередині наплічника

Наплічник, як і на попередніх СДМ, отримає кожен зареєстрований учасник. Всередині наплічника можна буде знайти вервицю, буклет паломника, путівник Світового Дня Молоді та YouCat (Катехизм, укладений спеціально для молоді), дозвіл на проїзд в громадському транспорті, кепку та віяло.

На додаток до цих атрибутів зареєстровані паломники також зможуть взяти участь у культурних заходах СДМ, отримають кращі квитки на головні події СДМ та страховий поліс від нещасних випадків на період, протягом якого триватиме СДМ.

Учасники можуть допомогти своїм одноліткам з країн з економічними труднощами відвідати Мадрид та взяти участь в СДМ. Для цього потрібно пожертвувати додатково 10 євро до реєстраційної плати, щоб ніхто не пропустив СДМ. 

Матеріал взято з офіційного
інтернет-сіайту Світового Дня Молоді:
http://www.madrid11.com